Menyer for den lysere årstiden

To friske og vårlige menyer, satt sammen da det var snø og vind mens vi ventet på lysere tider..

Stor vårmeny

Svinefilet i appelsinsaus (6,7)

Gravet elgfilet

Laksemousse (1,4,7)

Pastasalat med reker og en smak av Østens krydder (1,2,9,11)

Fyldig vegetarisk pai med asparges (1,3,7)

Marinerte oliven

Gazpacho (kald grønnsakssuppe) med brødkrutonger (1)

Løkpannacotta med lodderogn (4,7)

Olivenbrød (1,8-valnøtter)

Smør (7)

Dessert:

Rabarbraruter med hjemmelaget vaniljeis (1,3,7)

kr 375 pr kuvert 

 

Liten vårmeny

Dette er en fingermat-meny, slik at gjestene ikke trenger bestikk. Den er tenkt til lunch eller ved andre anledninger når man ikke skal ha så mye mat.

Spekeskinke med asparges (3,10,12)

Gravet elgfilet

Håndpillede reker med chili (2,6)

Gazpacho (kald grønnsakssuppe) med brødkrutonger (1)

Små paier med bacon og ost (1,3,7)

Foccaccia (1)

Dessert:

Panna cotta med rabarbratopping (7)

kr 280 pr kuvert 

Allergener: 1=gluten, 2= skalldyr, 3=egg, 4= fisk, 5= peanøtter, 6= soya, 7= laktose,       8= nøtter, 9= selleri, 10= sennep, 11= sesamfrø, 12= sulfitt, 13= lupin, 14= bløtdyr