Betingelser

Alle priser på mat er inkludert mva på 15 %.

Ved bestilling av de fleste menyene er minsteantallet 15 stk. Antall kuvert kan endres fram til fire dager før leveringsdag.

Avbestilling kostnadsfritt må skje seinest fire virkedager før levering. Avbestillinger mellom fire til to virkedager blir fakturert med 50 %, og i sin helhet senere enn to virkedager før levering.

Vil du forandre eller legge til noe på en meny, ser vi oss nødt til å ta et gebyr på kr 200 for dette pga. merarbeidet det medfører for oss.

Utkjøring eller hente selv?

Utkjøring innen Follo kr 200 og til Oslo kr 300. På lørdager er det et tillegg på kr 100 og på søn- og helligdager kr 200.

Vi leverer maten i engangsemballasje, men kan også komme og gjøre maten klar til servering på ditt eget eller vårt servise – dette koster kr 360 for selskaper under 30 personer, kr 520 for selskaper opp til 60 personer og kr 670 for selskaper større enn 60 personer. Vil du låne servise, er dette gratis hvis du returnerer det til oss; ellers beregner vi samme beløp for å hente det som vi tok for levering. Termobokser og servise returneres i vasket tilstand til kjøkkenet vårt på Folkets hus i Gamleveien 37 på Ski i løpet av en uke etter selskapet.

Vi kan også være behjelpelig med kokk eller serveringshjelp ved selskaper til kr 400 pr time. PS! Bestiller du kokk/servitør til ditt selskap, øker alle priser i vår meny med 10 % bla. på grunn av endret merverdiavgift.

Priser for levering osv. er inkl 25% mva.

Betaling

Vi ser helst at betalingen gjøres kontant ved henting/levering av mat, men kan også sende en faktura mot et gebyr på kr 50.